Valuta:
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Verzendkosten

Gratis verzending is beschikbaar op alle artikelen. Bestellingen kunnen vanaf 12 uur duren om te verwerken. Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een e-mailbericht met verzendnummer. Alle leveringsnormen beginnen wanneer u deze e-mail ontvangt. Alle bestellingen moeten aankomen in het land waar de klant binnen een week woont. Echter, als u in de meer plattelandsgebieden woont, kan het langer duren. Internationale bestellingen kunnen door de douane worden opgehouden. Helaas zijn deze vertragingen buiten onze controle en bieden wij geen hulp en geen compensatie in deze zaken

"Standaard" Levering

Tenzij er een gevraagde dienst wordt aangevraagd, moet uw bestelling binnenkort op de hoogte zijn van de ontvangstbevestiging per e-mail.

Terug & Uitwisseling

Wij accepteren graag binnen 60 dagen na de oorspronkelijke factuurdatum klanten die producten van onze website hebben gekocht, retourneren en uitwisselen.

Item moet teruggestuurd worden in originele staat en verpakking.

De reden voor de door uzelf veroorzaakte opbrengsten (bijv. Maat, kleur die u kiest) kan niet worden geaccepteerd.

U wordt vergoed op de creditcard die werd gebruikt voor aankoop.

Verzendkosten voor terugbetaling worden betaald door de klant.

Vriendschappelijke kennisgeving: Als u uw trackingnummer niet binnen 3 dagen na het plaatsen van uw bestelling heeft ontvangen, heeft uw e-mail server het misschien als spam gezien. In dit geval kunt u contact met ons opnemen voor bijstand bij bestellingen '.

Terug